Watersport De Kempen

Onderhoud

Bij Watersport De Kempen staan we graag in voor het onderhoud van binnen- en buitenmotorenen stuurinrichtingen. Wij doen het onderhoud op een uiterst professionele wijze in onze eigen werkplaats.

Watersport De Kempen beschikt over een volledig uitgeruste eigen werkplaats. Hier kunnen wij een motor opbouwen op uw boot of de oude motor vervangen door een nieuwe. Wij hebben al het materiaal beschikbaar dat nodig is om de opbouw correct uit te voeren en u een perfect werkende motor te garanderen.

U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van

  • Binnenboordmotoren
  • Alle merken van buitenboordmotoren

Is er een onderdeel stuk? Wij vervangen het graag. Watersport De Kempen heeft op elk moment een groot aantal wisselstukken in stock. Als we het benodigde onderdeel in voorraad hebben, voeren we de herstelling zo spoedig mogelijk uit.

Hebben we het toch niet voorradig? Onze lange ervaring in de sector gaf ons de juiste contacten om het wisselstuk snel in huis te hebben.

Zo garanderen wij een snelle service.

Verkoop binnen- en buitenboordmotoren

Watersport De Kempen is dealer van kwaliteitsmotoren. U kan bij ons terecht voor de opbouw van motoren op boten, aanpassingen, revisie,… Voor een boot met een perfect draaiende motor, moet u bij Watersport De Kempen zijn.

Watersport De Kempen is erkend dealer van:


Vragen of interesse? 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x